3CX PBX in the Cloud
1 year FREE - no ties!
google cloud platform
3CX
Zero Admin
With the new Dashboard
3CX
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
3CX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
3CX
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
3CX
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
3CX
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
3CX
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux
Fast & easy call management
With the 3CX Web Client

VoIPin määritelmä

VoIP on lyhenne sanoista Voice Over Internet Protocol, joka tarkoittaa äänen välittämistä Internetin yli. Tämä teknologia toimittaa ääniviestinnän ja multimediadatan (kuten videon) Internetprotokollan eli IP:n kautta.

Perinteisten VoIP-palveluntarjoajien ratkaisut mallintavat tavallisen puhelinverkon rakennetta, kun taas toisen ja kolmannen sukupolven tarjoajat ovat rakentaneet suljettuja verkkoja yksityiskäyttäjille, tarjoten maksuttomia puheluita, tai ovat kokonaan irtautuneet perinteisestä puhelinverkkoarkkitehtuurista. VoIP-ratkaisut mahdollistavat dynaamisen vuorovaikutuksen kahdessa eri Internet-domainissa olevien käyttäjien kesken. Puheluiden VoIP:illa soittamista varten käyttäjä tarvitsee ohjelmistopohjaisen SIP-puhelimen TAI laitteistoperustaisen VoIP-puhelimen. Puheluita voi soittaa kenelle- tai minne tahansa: niin VoIP-numeroihin, kuin perinteisiin PSTN-numeroihinkin.

Yrityksille suunnatut VoIP-paketit sisältävät myös Yhdistetyn Viestinnän ratkaisut, jotka mahdollistavat verkkokonferenssit, paikallaolotiedot, faksien ja ääniviestien toimituksen sähköpostiin, pikaviestinnän ja paljon muuta, kuten client-ohjelmistot älypuhelimille: näin työntekijät voivat ottaa toimistonsa alanumeron mukaansa minne tahansa. Matkapuhelimille tarkoitetut client-ohjelmistot käyttävät VoIPia puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen käyttäjän matkapuhelimesta, aivan kuin he käyttäisivät toimistopuhelintaan.

Lisätietoja

Erilaisia VoIP/SIP-puhelimia
Mitä VoIP-yhdyskäytävät ovat ja miten niitä käytetään