Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

VOIP Telefonsystem / Fordeler ved IP Telefonsentral

Enklere installering og konfigurasjon i forhold til andre analoge telefonsystem:

Programvare på en datamaskin kan utnytte datamaskinens avanserte prosessorytelse og brukerens Windowsbaserte grensesnitt. Alle med grunnleggende erfaring i bruk av datamaskiner kan installere og sette opp et sentralbord. Gamle telefonsystemer krever ofte en installatør med utdannelse innen telefoni!

Administreringen skjer enkelt via ett webbasert grensesnitt:

Et VOIP telefonsentral har et webbasert grensesnitt som gir deg muligheten til enkelt å vedlikeholde og administrere telefonsystemet. Andre telefonsystemer har ofte vanskelige og mer sofistikerte grensesnitt som bare installatører kan benytte.

Lavere ringekostnader:

Du kan spare mye på å benytte en tjenesteleverandør som tilbyr VOIP telefoni ved internasjonale telefonsamtaler. Du kan også enkelt sette opp et internt telefonisystem mellom kontorer / avdelinger og på den måten ha gratis telefonsamtaler.

Du trenger ikke separate telefonledninger – bruk i stedet din egen datamaskin:

Med et VOIP Telefonsystem kan du koble vanlige telefoner direkte til en standard nettverksport på en datamaskin (som den kan dele med datamaskinen ved siden av). Programvarebaserte telefoner kan installeres direkte på PC-en, noe som medfører at en slipper å bruke kabling mellom telefonapparater og gir en mye større fleksibilitet til å legge til flere brukere/linjer. Dersom du holder på å flytte inn i et kontor uten innlagte telefonlinjer, kan kostnaden reduseres markant ved kun å bruke et datanettverk.

Ingen opperatørlås:

Benytt standardtelefoner: VOIP telefonsystemene benytter alle en åpen standard – alle moderne VOIP telefonsentral bruker SIP som standard. Dette gjør deg i stand til å benytte nesten hvilken som helst SIP VOIP Telefon ellereller hvilken som helst VOIP gateway . Satt i kontrast med et analogt system, som ofte krever leverandør-spesifikke telefoner for å få benyttet avanserte funksjoner, samt leverandørspesifikke tilleggsmoduler for ekstra funksjonalitet, gir dette deg stor frihet i valg av utstyrsleverandør.

Utvidbart:

Leverandørspesifikke systemer blir raskt for små for en bedrift i vekst. Å legge til flere linjer eller prefikser medfører ofte store kostnader form av ny maskinvare. I visse tilfeller er det nødvendig å bytte ut hele telefonsystemet. Dette er ikke tilfellet med et VOIP basert system: En vanlig datamaskin kan lett håndtere et stort antall telefonlinjer og prefikser – det er bare å koble flere telefoner til nettverket når en trenger å utvide!

Bedre kunde service og produktivitet:

Siden alle samtaler er datastyrt er det mye enklere for utviklere å integrere det med forretningsapplikasjoner. Ett eksempel: En innkommende samtale kan automatisk bringe opp en oversikt over tidligere samtaler med innringer på PC skjermen. noe som kan forbedre kundeservicen drastisk og være med på å kutte kostnadene knyttet til hver telefon en mottar. Utgående samtaler kan knyttes direkte fra Outlook, noe som gjør at brukeren slipper å slå nummeret selv.

Programvarebaserte telefoner er enklere i bruk:

Det er ofte vanskelig å bruke et avansert telefonsystem til konferansesamtaler. Dette er enkelt ved bruk av programvarebaserte SIP telefoner – alt styres fra et brukervennlig Windowsbasert grensesnitt.

Flere ting er inkludert som standard:

Ettersom et VOIP telefonsystem er programvarebasert er det lettere for utviklere å legge til nye ting, samt gjøre forbedringer på systemet. Derfor kommer de fleste VOIP systemene med et rikt utvalg av verktøy. Dette er verktøy som: automatisk viderekobling, talepost, telefonkø og mye mer. Dette er ting som ofte er veldig dyre til leverandørspesifikke telefonsystemer.

Bedre kontroll gjennom bedre rapportering:

VOIP lagrer både inngående og utgående informasjon i en database på serveren din. Dette gir deg total oversikt over teletrafikken din.

Bedre oversikt over telefoner og samtaler:

Andre systemer trenger ofte dyre, administrative telefoner for å få oversikt over hva som foregår på telefonlinjene dine, selv da vil informasjonen i beste fall være vanskelig å forstå. Med VOIP systemer har du muligheten til å angi hvilke brukere som kan se en grafisk oversikt over bruken direkte via en webleser.

Gi brukerne muligheten til å koble telefonen til i hele kontormiljøet:

Brukere kan koble telefonen til uansett hvor de befinner seg i kontormiljøet, plugg telefonen til lokalnettverket, og du bruker det samme nummeret!

Tillater enkel nett tilknytning av brukere:

Telefonsamtaler kan gjøres hvor som helst i verden, takket være SIP protokollens egenskaper.

Mer informasjon om IP Sentralbord systemer, VOIP / SIP telefoner og VOIP gateway.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express