Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Ce este un PBX TDM?

PBX TDM (Time Division Multiplexers) este una dintre cele mai frecvente tipuri de infrastructuri de voce, deoarece a fost pe piața de cel mai mult timp. Un PBX TDM este format din sisteme proprietare, de sine stătătoare și a fost proiectat înainte ca serverele contemporane să fie inventate.

Implicând un cabinet cu numeroase plăci care pot efectua diferite funcții (de exemplu: plăci cu funcționalitate de intercom sau plăci de extensie analogice), PBX TDM se apropie de sfârșitul ciclului de viață. Plăcile TDM PBX sunt compatibile numai cu sisteme de la același furnizor, obligând astfel utilizatorii să utilizeze același provider pentru toate serviciile.

Un PBX TDM necesită personal calificat pentru gestionare și întreținere. Acesta este folosit în principal de companiile care nu și-au actualizat rețeaua de cablu.

Principala diferență între un PBX TDM și un IP PBX este că cel din urma utilizează Internet Protocol la routarea traseului, în timp ce un PBX TDM foloseste switch-uri fizice. În plus, un IP PBX este scalabil, nu obligă la alegerea unui singur furnizor și poate reduce drastic costurile de telefonie.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express