3CX PBX in the Cloud
1 year FREE - no ties!
google cloud platform
3CX
Zero Admin
With the new Dashboard
3CX
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
3CX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
3CX
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
3CX
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
3CX
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
3CX
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux
Fast & easy call management
With the 3CX Web Client

Ce este un PBX TDM?

PBX TDM (Time Division Multiplexers) este una dintre cele mai frecvente tipuri de infrastructuri de voce, deoarece a fost pe piața de cel mai mult timp. Un PBX TDM este format din sisteme proprietare, de sine stătătoare și a fost proiectat înainte ca serverele contemporane să fie inventate.

Implicând un cabinet cu numeroase plăci care pot efectua diferite funcții (de exemplu: plăci cu funcționalitate de intercom sau plăci de extensie analogice), PBX TDM se apropie de sfârșitul ciclului de viață. Plăcile TDM PBX sunt compatibile numai cu sisteme de la același furnizor, obligând astfel utilizatorii să utilizeze același provider pentru toate serviciile.

Un PBX TDM necesită personal calificat pentru gestionare și întreținere. Acesta este folosit în principal de companiile care nu și-au actualizat rețeaua de cablu.

Principala diferență între un PBX TDM și un IP PBX este că cel din urma utilizează Internet Protocol la routarea traseului, în timp ce un PBX TDM foloseste switch-uri fizice. În plus, un IP PBX este scalabil, nu obligă la alegerea unui singur furnizor și poate reduce drastic costurile de telefonie.