Ce sunt telefoanele SIP / telefoanele VoIP?
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

Modele de telefoane SIP / telefoane VoIP

Un sistem de telefonie VOIP necesită utilizarea de telefoane SIP / telefoane VoIP. Telefoanele SIP vin în mai multe variante și modele:

Telefoane SIP / VoIP Software – Telefon SIP ca software pe computer

Un telefon SIP software este o aplicație care face uz de microfonul și difuzoarele computerului sau a unui set de căști atașat pentru a vă permite să efectuați sau să primiți apeluri. Un exemplu de un telefon SIP este propriul client 3CX, 3CXPhone, care poate fi folosit gratuit pentru toți utilizatorii 3CX Phone System versiunea 12.

SIPPY

3CXPhone pentru WindowsAndroid și iPhone

Telefoane SIP hardware

Un telefon SIP hardware arată și se comportă exact la fel ca un telefon normal. Cu toate acestea, acesta este conectat direct la rețeaua de date în locul conexiunii directe la linia standard PSTN. Aceste telefoane au un mini hub integrat, astfel încât să pot partaja conexiunea la rețea cu computerul, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de un punct de rețea adițional pentru telefon. Exemple de telefoane SIP hardware sunt snom și Yealink care integrează perfect cu 3CX Phone System pentru Windows.

t46-small                              snom-small

Folosiți un telefon analogic prin intermediul unui adaptor ATA

Dacă doriți să folosiți telefonul dumneavoastră actual cu sistemul de telefonie VoIP, aveți posibilitatea să utilizați un adaptor ATA. Un adaptor ATA vă permite să conectați cablul de rețea la acest adaptor și apoi să conectați telefonul în adaptor. În acest fel vechiul telefon va apărea în consola sistemului de telefonie VoIP ca un telefon SIP obișnuit.

Telefoane VoIP sunt foarte ieftine și pot cumpărate on-line, prin intermediul numeroaselor magazine on-line de produse VoIP. 3CX VoIP Phone System pentru Windows suportă toate telefoanele VoIP populare, fiind bazat pe standardul deschis SIP. Puteți chiar să provizionați setările în mod automat la cele mai multe modele de telefoane IP. Descărcați Ediția Gratuită aici.

<