Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Mi az a szolgáltatott PBX?

A szolgáltatott PBX egy privát telefon alközpont (PBX), melyet szolgáltatásként vehet igénybe. Más néven virtuális PBX-nek is nevezik, és az ezt használó vállalatok számára előnyt jelent, hogy nincs telepítési, üzemeltetési és karbantartási költsége a VoIP PBX-nek, mivel a VoIP-szolgáltató biztosítja számukra a PBX-et.

A szolgáltatott PBX is lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kihasználják telefonrendszerük összes funkcióját, így a hangpostát, faxolást, automatikus üdvözléseket, konferenciákat stb.

Az ügyfeleiknek szolgáltatott PBX-et kínáló vállalatok kezelik a hívásirányítást vagy kapcsolást, valamint a szolgáltatott PBX-be foglalt karbantartást.

A szolgáltatott PBX háromféleképpen működhet; vagy a PSTN-en (nyilvánosan kapcsolt telefonhálózaton) keresztül, az interneten keresztül (szolgáltatott IP PBX internetes telefónián vagy VoIP-n keresztül) vagy ezek kombinációjával.

A szolgáltatott PBX megoldás legfontosabb előnyei

  • Kezdeti és későbbi költségmegtakarítás – nincs szükség komoly beruházásra a telefonrendszer kiépítéséhez, és a telefonrendszer karbantartásának költsége is jóval alacsonyabb, mivel nem kell valakit felvenni, hogy házon belül üzemeltesse és karbantartsa a PBX-et.
  • Irodai korlátok kiküszöbölése – a munkatársak bárhonnan dolgozhatnak egy virtuális irodai telefonrendszerrel. Ideális az otthonról dolgozók és a folyamatos mozgásban lévő értékesítők számára.
  • A vállalati imázs javítása – egy szolgáltatott telefonrendszer révén a kisvállalatok egy professzionális telefonrendszerrel rendelkező nagy szervezet benyomását kelthetik.
  • Kiterjeszthető – egy virtuális telefonrendszerrel a cégek a növekedésüknek megfelelően bővíthetik a vonalak számát.
  • Egyszerűen használható – mivel a virtuális PBX esetén nincs végfelhasználó-kezelés, ezért egyszerűbb használni, mint egy hagyományos telefonrendszert.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express