Mi az a szolgáltatott PBX?
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

Mi az a szolgáltatott PBX?

A szolgáltatott PBX egy privát telefon alközpont (PBX), melyet szolgáltatásként vehet igénybe. Más néven virtuális PBX-nek is nevezik, és az ezt használó vállalatok számára előnyt jelent, hogy nincs telepítési, üzemeltetési és karbantartási költsége a VoIP PBX-nek, mivel a VoIP-szolgáltató biztosítja számukra a PBX-et.

A szolgáltatott PBX is lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kihasználják telefonrendszerük összes funkcióját, így a hangpostát, faxolást, automatikus üdvözléseket, konferenciákat stb.

Az ügyfeleiknek szolgáltatott PBX-et kínáló vállalatok kezelik a hívásirányítást vagy kapcsolást, valamint a szolgáltatott PBX-be foglalt karbantartást.

A szolgáltatott PBX háromféleképpen működhet; vagy a PSTN-en (nyilvánosan kapcsolt telefonhálózaton) keresztül, az interneten keresztül (szolgáltatott IP PBX internetes telefónián vagy VoIP-n keresztül) vagy ezek kombinációjával.

A szolgáltatott PBX megoldás legfontosabb előnyei

  • Kezdeti és későbbi költségmegtakarítás – nincs szükség komoly beruházásra a telefonrendszer kiépítéséhez, és a telefonrendszer karbantartásának költsége is jóval alacsonyabb, mivel nem kell valakit felvenni, hogy házon belül üzemeltesse és karbantartsa a PBX-et.
  • Irodai korlátok kiküszöbölése – a munkatársak bárhonnan dolgozhatnak egy virtuális irodai telefonrendszerrel. Ideális az otthonról dolgozók és a folyamatos mozgásban lévő értékesítők számára.
  • A vállalati imázs javítása – egy szolgáltatott telefonrendszer révén a kisvállalatok egy professzionális telefonrendszerrel rendelkező nagy szervezet benyomását kelthetik.
  • Kiterjeszthető – egy virtuális telefonrendszerrel a cégek a növekedésüknek megfelelően bővíthetik a vonalak számát.
  • Egyszerűen használható – mivel a virtuális PBX esetén nincs végfelhasználó-kezelés, ezért egyszerűbb használni, mint egy hagyományos telefonrendszert.
<