Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

VoIP, SIP, WebRTC GYIK és infó

A vállalatok az elmúlt 50 évben hagyományos PBX rendszereket használtak, amelyek esetében a hang- és az adatkommunikációhoz külön hálózatra volt szükség. A forradalmi VOIP telefónia megjelenése óta azonban a vállalatok gyorsan áttérnek a VOIP PBX rendszerekre, amelyek egyik óriási előnye az adat- és a hangátviteli hálózatok egyesítése.

A VOIP, a Voice over Internet Protocol (hangátvitel internetes protokollon keresztül), alapvetően az IP-alapú hálózatokon keresztül történő hangátvitelt jelöli. Miután az eredetileg adathálózatokra tervezett Internetes protokoll (IP) globális adathálózati szabvánnyá vált, ugyanúgy elterjedt a hanghálózatok esetében is.

A VOIP telefonrendszerek esetében a felhasználók lehetőségei nem korlátozódnak az IP hálózaton történő híváskezdeményezésre és fogadására, hanem a magasabb minőség és rendelkezésre állás érdekében a hagyományos telefonvonalak is használhatók. Egy VOIP átjáró használatával a bejövő PSTN/telefonvonalak a VOIP/SIP hálózatra konvertálhatók. Ily módon a VOIP átjáró a felhasználó számára lehetővé teszi, hogy a hagyományos telefonvonalon keresztül kezdeményezzen és fogadjon hívásokat.

A VOIP PBX rendszerek mobilitást biztosítanak a munkatársak számára, valamint rugalmasságot nyújtanak a vállalkozások számára terjeszkedés esetén, ugyanis sokkal könnyebben kezelhetők, mint a hagyományos vezetékes hálózatok, és emellett jelentősen csökkentik a telefonálási költségeket.

Ez a VOIP GYIK sok más kérdés mellett megválaszolja a VOIP rendszerekkel kapcsolatos gyakori kérdéseket is.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express