Mi a WebRTC?
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

Mi a WebRTC?

A WebRTC, más néven “Web Real-Time Communications”, azaz “valós idejű webes kommunikáció” egy nyílt forráskódú projekt – a Google, Mozilla és mások támogatásával – amely lehetővé teszi a szabad valós idejű kommunikációt a Javascript API-k használatával. Lehetővé teszi a böngészők közötti kommunikációt a hanghívásokhoz, videokonferenciákhoz, vagy fájlmegosztáshoz. A WebRTC támogatott kodeke jelenleg a VP8. A WebRTC egy Web Conferencing Server-nek nevezett kiszolgálót használ, melyet kiegészít egy STUN Server  , amelyre szükség van a kezdőoldal megjelenítéséhez, és a két WebRTC végpont közötti kapcsolat szinkronizálásához.

A WebRTC népszerűsége gyorsan növekszik, és célkitűzése, hogy forradalmasítsa a kommunikációs szabványokat.

“A WebRTC megadja a lehetőségét annak, hogy úgy kommunikáljon valakivel vagy valamivel, mintha itt ülne Önnel szemben. A WebRTC egy kritikus hiányosságot pótol a webes platformon, mivel lehetővé teszi a valós idejű kommunikációt egyszerűen csak egy weboldal betöltésével” – fogalmazott Justin Uberti, a WebRTC Technológiai Igazgatója, a Google-ön.

“A WebRTC egy új frontvonal a szabad és zavartalan webért folytatott hosszú háborúban” – fogalmazott Brendan Eich, a Mozilla Technológiai főigazgatója.

<