Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Mi a WebRTC?

A WebRTC, más néven “Web Real-Time Communications”, azaz “valós idejű webes kommunikáció” egy nyílt forráskódú projekt – a Google, Mozilla és mások támogatásával – amely lehetővé teszi a szabad valós idejű kommunikációt a Javascript API-k használatával. Lehetővé teszi a böngészők közötti kommunikációt a hanghívásokhoz, videokonferenciákhoz, vagy fájlmegosztáshoz. A WebRTC támogatott kodeke jelenleg a VP8. A WebRTC egy Web Conferencing Server-nek nevezett kiszolgálót használ, melyet kiegészít egy STUN Server  , amelyre szükség van a kezdőoldal megjelenítéséhez, és a két WebRTC végpont közötti kapcsolat szinkronizálásához.

A WebRTC népszerűsége gyorsan növekszik, és célkitűzése, hogy forradalmasítsa a kommunikációs szabványokat.

“A WebRTC megadja a lehetőségét annak, hogy úgy kommunikáljon valakivel vagy valamivel, mintha itt ülne Önnel szemben. A WebRTC egy kritikus hiányosságot pótol a webes platformon, mivel lehetővé teszi a valós idejű kommunikációt egyszerűen csak egy weboldal betöltésével” – fogalmazott Justin Uberti, a WebRTC Technológiai Igazgatója, a Google-ön.

“A WebRTC egy új frontvonal a szabad és zavartalan webért folytatott hosszú háborúban” – fogalmazott Brendan Eich, a Mozilla Technológiai főigazgatója.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express