TryLearn More

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Miért érdemes szolgáltatott PBX-et választani cége számára?

Amikor telefonrendszert választ cége számára, nehézséget okozhat a szolgáltatott PBX és a helyszíni szolgáltatás közötti döntés. A szolgáltatott PBX (privát telefon alközpont) egy virtuális telefonrendszer, melyet egy szolgáltató biztosít.

A szolgáltatott PBX esetén egy teljesen új telefonrendszer bevezetése a cégénél távolról sem olyan ijesztő, mint ahogy hangzik. A beállítása gyors és egyszerű, nem okoz kiesést a vállalatnál, és nem jár költséges beüzemeléssel. Ráadásul biztos lehet benne, hogy a legjobb szolgáltatást és támogatást kapja, és cége kommunikációja biztos kezekben van.

Egyre több vállalat dönt a szolgáltatott telefonmegoldások mellett, és ennek jó oka van. Melyek tehát a szolgáltatott üzleti VoIP előnyei?

  • Alacsonyabb beállítási költségek – mivel a PBX virtuális, a kezdeti beruházás minimális, hiszen nincs szükség drága hardverekre és telepítésre, mint egy hagyományos PBX esetében.
  • Karbantartási költségek kiküszöbölése – a PBX-et szolgáltatás formájában veszi igénybe, ezért nem kell felvennie valakit annak kezelésére és karbantartására.
  • Kiterjeszthető megoldás – a szolgáltatott PBX egyszerűen bővíthető vagy szűkíthető minimális munkával és költséggel.
  • Felhasználóbarát – a végfelhasználó számára kényelmesen egyszerű a virtuális PBX használata és kezelése. Nincs szükség semmilyen képzésre vagy speciális tudásra, ezért új telefonrendszerét azonnal használatba veheti.
  • Verhetetlen mobilitás és globális potenciál – a szolgáltatott PBX révén a munkatársak bárhonnan dolgozhatnak. Mindössze internetkapcsolatra van szükségük. Ráadásul több irodát is össze lehet kapcsolni, kiküszöbölve ezzel az irodák közötti hívási költségeket.

Get 3CX Free today

Download On-Premise or Try in the Cloud