Miért lennek megfelelő Önnek egy szolgáltatott PBX?
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

Miért érdemes szolgáltatott PBX-et választani cége számára?

Amikor telefonrendszert választ cége számára, nehézséget okozhat a szolgáltatott PBX és a helyszíni szolgáltatás közötti döntés. A szolgáltatott PBX (privát telefon alközpont) egy virtuális telefonrendszer, melyet egy szolgáltató biztosít.

A szolgáltatott PBX esetén egy teljesen új telefonrendszer bevezetése a cégénél távolról sem olyan ijesztő, mint ahogy hangzik. A beállítása gyors és egyszerű, nem okoz kiesést a vállalatnál, és nem jár költséges beüzemeléssel. Ráadásul biztos lehet benne, hogy a legjobb szolgáltatást és támogatást kapja, és cége kommunikációja biztos kezekben van.

Egyre több vállalat dönt a szolgáltatott telefonmegoldások mellett, és ennek jó oka van. Melyek tehát a szolgáltatott üzleti VoIP előnyei?

  • Alacsonyabb beállítási költségek – mivel a PBX virtuális, a kezdeti beruházás minimális, hiszen nincs szükség drága hardverekre és telepítésre, mint egy hagyományos PBX esetében.
  • Karbantartási költségek kiküszöbölése – a PBX-et szolgáltatás formájában veszi igénybe, ezért nem kell felvennie valakit annak kezelésére és karbantartására.
  • Kiterjeszthető megoldás – a szolgáltatott PBX egyszerűen bővíthető vagy szűkíthető minimális munkával és költséggel.
  • Felhasználóbarát – a végfelhasználó számára kényelmesen egyszerű a virtuális PBX használata és kezelése. Nincs szükség semmilyen képzésre vagy speciális tudásra, ezért új telefonrendszerét azonnal használatba veheti.
  • Verhetetlen mobilitás és globális potenciál – a szolgáltatott PBX révén a munkatársak bárhonnan dolgozhatnak. Mindössze internetkapcsolatra van szükségük. Ráadásul több irodát is össze lehet kapcsolni, kiküszöbölve ezzel az irodák közötti hívási költségeket.
<