Mi a TDM PBX? - 3CX
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

Mi a TDM PBX?

A TDM (Time Division Multiplexers – időosztásos multiplex) PBX a hanginfrastruktúrák leggyakoribb változata, mert ez a legrégebbi változat. A TDM PBX egyedi, önálló rendszerek, mivel a modern szervertechnológia előtt tervezték őket.

Egy számos kártyát tartalmazó szekrénnyel, amelyek adott funkciókat tudnak elvégezni, például belső hívásokat végző kártyák vagy analóg bővítőkártyák, a TDM PBX az életciklusának vége felé közeledik. A TDM PBX-kártyák csak ugyanannak a gyártónak a kártyáival kompatibilisek, így a felhasználói kénytelenek ugyanannak a gyártónak a termékeit használni mindenhez.

A TDM PBX kezeléséhez külön személyzet szükséges, valamint átfogó karbantartás. Leginkább olyan vállalatok használják, amelyek még nem fejlesztették a hálózati kábeleiket.

A fő különbség a TDM PBX és az IP PBX között az, hogy az IP PBX internetprotokollt használ a hívások átirányításához, míg a TDM PBX fizikai kapcsolókat használ. Ezenfelül az IP PBX méretezhető, nem kell egyetlen gyártó termékeit használni, és drasztikusan képes csökkenteni a telekommunikációs költségeket.

<