3CX PBX in the Cloud
1 year FREE - no ties!
google cloud platform
3CX
Zero Admin
With the new Dashboard
3CX
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
3CX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
3CX
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
3CX
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
3CX
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
3CX
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux
Fast & easy call management
With the 3CX Web Client

Ce sunt sistemele de telefonie SIP?

Sistemele de telefonie SIP sunt identice cu sistemele de telefonie VOIP sau sistemele de telefonie bazate pe software. Acestea sunt sisteme de telefonie care permit efectuarea de apeluri telefonice prin folosirea tehnologiei VOIP (voce peste protocol Internet).

Există două tipuri de sisteme de telefonie SIP. Primul tip este reprezentat prin aparatul destinat sistemului de telefonie SIP care se aseamănă cu aparatul telefonic normal, putând însă recepţiona şi efectua apeluri telefonice prin folosirea Internetului în locul sistemului tradiţional PSTN.

Sistemele de telefonie SIP pot fi, de asemenea, sisteme bazate pe software specializat. Acest software permite oricărui computer să fie folosit ca aparat telefonic cu ajutorul unei perechi de căşti cu microfon şi/sau a unei plăci de sunet. De asemenea, sunt necesare o conexiune Internet în bandă largă precum şi o conexiune la un furnizor VOIP sau la un server SIP.

Sistemul de telefonie 3CX pentru Windows este compatibil cu majoritatea aparatelor destinate sistemelor de telefonie SIP. Acesta este însoţit de un sistem de telefonie SIP GRATUIT care funcţionează asemeni unui client VOIP pentru sistemul de telefonie 3CX.

Aflaţi mai multe informaţii despre 3CX SIP / Sistemul de telefonie VOIP.

Aflaţi mai multe informaţii despre diferitele tipuri de sisteme de telefonie VOIP / SIP.