Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Ce sunt sistemele de telefonie SIP?

Sistemele de telefonie SIP sunt identice cu sistemele de telefonie VOIP sau sistemele de telefonie bazate pe software. Acestea sunt sisteme de telefonie care permit efectuarea de apeluri telefonice prin folosirea tehnologiei VOIP (voce peste protocol Internet).

Există două tipuri de sisteme de telefonie SIP. Primul tip este reprezentat prin aparatul destinat sistemului de telefonie SIP care se aseamănă cu aparatul telefonic normal, putând însă recepţiona şi efectua apeluri telefonice prin folosirea Internetului în locul sistemului tradiţional PSTN.

Sistemele de telefonie SIP pot fi, de asemenea, sisteme bazate pe software specializat. Acest software permite oricărui computer să fie folosit ca aparat telefonic cu ajutorul unei perechi de căşti cu microfon şi/sau a unei plăci de sunet. De asemenea, sunt necesare o conexiune Internet în bandă largă precum şi o conexiune la un furnizor VOIP sau la un server SIP.

Sistemul de telefonie 3CX pentru Windows este compatibil cu majoritatea aparatelor destinate sistemelor de telefonie SIP. Acesta este însoţit de un sistem de telefonie SIP GRATUIT care funcţionează asemeni unui client VOIP pentru sistemul de telefonie 3CX.

Aflaţi mai multe informaţii despre 3CX SIP / Sistemul de telefonie VOIP.

Aflaţi mai multe informaţii despre diferitele tipuri de sisteme de telefonie VOIP / SIP.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express