TryLearn More

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

VOIP Helyi telefonközpont / IP PBX előnyök

Sokkal könnyebben telepíthető & konfigurálható, mint a vezetékes telefonközpont:

Egy számítógépen futó szoftver ki tudja használni a számítógép előrehaladott feldolgozási erejét és a Windows felhasználói felületét & tulajdonságait. Bármilyen számítógépes ismeretekkel rendelkező személy telepítheti és konfigurálhatja a PBX-et. Egy vezetékes telefonközpont általában külön szakképzett szerelőt igényel!

Könnyebben kezelhető a web-alapú konfigurációs felületnek köszönhetően

A VOIP telefon web-alapú konfigurációs felülettel rendelkezik, lehetővé téve a telefonközpont könnyű karbantartását és beállítását. A vezetékes telefonok gyakran nehezen kezelhető felületekkel rendelkeznek, melyek gyakran úgy vannak tervezve, hogy csak a telefonszerelők tudják hatékonyan kezelni azokat.

A hívásdíj csökkenése:

Jelentősen spórolhat a VOIP szolgáltató használatával távolsági vagy nemzetközi hívások esetén. Könnyedén összekötheti az irodák/fiókok közti telefonokat, és ingyen telefonálhat.

Nincs szükség külön huzalozásra – használja a számítógépes hálózatot:

A VOIP telefon lehetővé teszi a hardver telefonok közvetlen hozzákapcsolását egy standard számítógépes hálózati porthoz (amit meg tud osztani a szomszédos számítógéppel). A szoftver-telefonok közvetlenül telepíthetők a számítógépre. Ez azt jelenti, hogy nem kell bevezetnie & fenntartania egy külön vezetékes hálózatot telefonálás céljára, ez sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók/ kiterjesztések hozzáadását illetően. Ha irodába költözik és még nem vezette be a telefonos hálózatot, jelentős összeget megtakaríthat azzal, hogy csak egy számítógépes hálózatot működtet.

Nincs szolgáltatási korlátozás:

Használjon standard telefonokat: a VOIP telefonközpontok nyílt standardúak – minden modern VOIP telefon SIP támogatással rendelkezik.Ez azt jelenti, hogy használhat szinte bármilyen SIP VOIP telefont vagy VOIP gateway hardvert. Ezzel ellentétben a vezetékes telefonközpont gyakran gyakran vezetékes telefont igényel az előrehaladott jellemzők használatához és vezetékes kiterjesztési egységeket a tulajdonságok hozzáadásához.

Méretezhető:

A vezetékes telefonközpontok könnyen túlnőhetnek: több telefonvonal bevezetése gyakran költséges hardverfejlesztést igényel. Egyes esetekben egy teljesen új telefonközpont szükséges. Nem így a VOIP telefonközponttal: egy standard számítógép könnyedén kezel nagyszámú telefonvanalat és kiterjesztést – egyszerűen szereljen több telefont a hálózathoz annak bővítésére.

Jobb ügyfélszolgálat & eredményesség:

Mivel a hívások számítógép-alapúak, sokkal könnyebb feladat a fejlesztők számára az üzleti alkalmazásokkal való egyesítés. Például: egy bejövő hívás automatikusan feltüntetheti a hívó fél ügyfél-nyilvántartását, ami elképesztően javítja az ügyfélszolgálatot, és csökkenti a költségeket a hívó felekre fordított idő redukálása által. A kimenő hívások egyenesen Outlook-ról lebonyolíthatók, nincs szükség arra, hogy a telefonáló beírja a számot.

A Szoftver-alapú telefonok könnyebben használhatók:

Gyakran nehéz a fejlett telefonközpont jellegzetességeinek a használata, ilyen például a távkonferencia vezetékes telefonokon. Ez a probléma nem áll fenn a szoftver-alapú SIP telefonoknál –az összes művelet könnyen végrehajtható egy felhasználóbarát felületről.

Több tulajdonság szerepel a standard csomagban:

Mivel a VOIP telefonok szoftver-alapúak, a fejlesztőknek könnyebb a tulajdonságkészletek kialakítása, hozzáadása és fejlesztése. Ezért a legtöbb VOIP telefon gazdag tulajdonságkészlettel rendelkezik, mint például az automatikus híváskövetés, hangposta, hívásvárakoztatás stb. Ezek az opciók gyakran nagyon költségesek vezetékes központok esetén.

Jobb ellenőrzés jobb tudósítás által:

A VOIP beállítások egy adatbázisban tárolják a bejövő és kimenő hívásinformációkat az ön szerverén, ami a hívásdíjak és hívásforgalom hatékonyabb követését teszi lehetővé.

Az aktuális rendszerállapot jobb áttekintése:

A vezetékes telefonos központok gyakran költséges ‘rendszertelefonokat’ igényelnek annak megtudásához, hogy mi történik a telefonközponton. A státusinformáció még ebben az esetben is csak nehezen kivehető. A VOIP rendszerrel meghatározhatja, hogy mely felhasználók láthatják a rendszerről való információkat grafikusan, egy web böngészőn keresztül.

Lehetővé teszi, hogy a felhasználók azonnal csatlakoztassák a telefonjukat bárhol az irodán belül:

A felhasználók egyszerűen előveszik a telefonjukat, hozzákötik a legközelebbi ethernet porthoz, és megtartják a létező telefonszámukat!

Könnyű roamingot tesz lehetővé:

A hívások a világon bárhova átirányíthatók a SIP protokoll tulajdonságainak köszönhetően.

További információk az IP PBX telefonközpontokról, VOIP / SIP Telefonokról és VOIP Gateway-ekről

Get 3CX Free today

Download On-Premise or Try in the Cloud