"VOIP gateway információ - Ismerje meg a VOIP gatewayeket "
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

VOIP gateway információ – Ismerje meg a VOIP gatewayeket

A VOIP gateway olyan berendezés, mely átalakítja a telefonos forgalmat IP-vé egy adathálón való továbbítás céljából. 2 célra használják:

1. A bejövő PSTN/telefonos vonalak VOIP/SIP-é való alakítása:

A VOIP gateway lehetővé teszi a hívásokat és hívások fogadását a hagyományos telefonos hálózaton. Több vállalkozás esetén kedvezőbb a hagyományos telefonvonalak használata, mivel garantált a magasabb hívásminőség és az elérhetőség.

2. A hagyományos PBX/Telefonközpont IP hálózathoz való kapcsolása:

A VOIP gateway lehetővé teszi a VOIP-n keresztül történő hívásokat. A hívások ezután egy VOIP szolgáltatón keresztül tehetők meg, vagy többirodás vállalatok esetén az irodák közti hívások díja csökkenthető a hívások Internetre való átirányítása által. A VOIP gatewayek külső egységekként vagy PCI kártyaként kaphatók. A berendezések javarészt külső egységek. Egy VOIP gateway rendelkezik egy csatlakozóval, mellyel az IP hálózathoz csatlakozik és egy vagy több porttal a telefonvonalak kapcsolásának céljából.

beroNet-VoIP-Gateways
Mediatrix analóg VOIP gateway

VOIP gateway típusok

1. Analóg egységek: Az analóg egységek az analóg telefonvonalak csatlakoztatására szolgálnak. Az analóg egységek 2-24 vonal számára alkalmasak.
2. Digitális egységek: A digitális egységek megengedik a digitális vonalak, egy vagy több BRI ISDN vonal (Európa), egy vagy több PRI/E1 vonal (Európa) vagy egy vagy több T1 vonal (USA) csatlakoztatását.

VOIP gateway gyártók

Több VOIP gateway kapható jelenleg, és mivel a kereset elképesztően megnövekedett, az árak jelentősen csökkentek. Az analóg VOIP gatewayek már 200$-tól kezdődnek. Itt talál néhány VOIP gateway gyártót:

Valamennyi megvásárolható valamelyik VOIP termékárusító boltból Interneten keresztül.

Olvasson az IP PBX telefonközpontokról, a létező VOIP telefonokról / SIP telefonokról, a VOIP gateway és használati lehetőségeikről.

<