Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

VOIP gateway információ – Ismerje meg a VOIP gatewayeket

A VOIP gateway olyan berendezés, mely átalakítja a telefonos forgalmat IP-vé egy adathálón való továbbítás céljából. 2 célra használják:

1. A bejövő PSTN/telefonos vonalak VOIP/SIP-é való alakítása:

A VOIP gateway lehetővé teszi a hívásokat és hívások fogadását a hagyományos telefonos hálózaton. Több vállalkozás esetén kedvezőbb a hagyományos telefonvonalak használata, mivel garantált a magasabb hívásminőség és az elérhetőség.

2. A hagyományos PBX/Telefonközpont IP hálózathoz való kapcsolása:

A VOIP gateway lehetővé teszi a VOIP-n keresztül történő hívásokat. A hívások ezután egy VOIP szolgáltatón keresztül tehetők meg, vagy többirodás vállalatok esetén az irodák közti hívások díja csökkenthető a hívások Internetre való átirányítása által. A VOIP gatewayek külső egységekként vagy PCI kártyaként kaphatók. A berendezések javarészt külső egységek. Egy VOIP gateway rendelkezik egy csatlakozóval, mellyel az IP hálózathoz csatlakozik és egy vagy több porttal a telefonvonalak kapcsolásának céljából.

beroNet-VoIP-Gateways
Mediatrix analóg VOIP gateway

VOIP gateway típusok

1. Analóg egységek: Az analóg egységek az analóg telefonvonalak csatlakoztatására szolgálnak. Az analóg egységek 2-24 vonal számára alkalmasak.
2. Digitális egységek: A digitális egységek megengedik a digitális vonalak, egy vagy több BRI ISDN vonal (Európa), egy vagy több PRI/E1 vonal (Európa) vagy egy vagy több T1 vonal (USA) csatlakoztatását.

VOIP gateway gyártók

Több VOIP gateway kapható jelenleg, és mivel a kereset elképesztően megnövekedett, az árak jelentősen csökkentek. Az analóg VOIP gatewayek már 200$-tól kezdődnek. Itt talál néhány VOIP gateway gyártót:

Valamennyi megvásárolható valamelyik VOIP termékárusító boltból Interneten keresztül.

Olvasson az IP PBX telefonközpontokról, a létező VOIP telefonokról / SIP telefonokról, a VOIP gateway és használati lehetőségeikről.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express