Különböző típusok, melyeket használhat
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

Különböző típusok, melyeket használhat

A VOIP helyi telefonközpont SIP telefonok/ VOIP telefonok használatát feltételezi. A SIP telefonok többféle változatban/típusban léteznek:

SIP / VOIP Szoftver alapú telefonok- szoftver-alapú SIP telefonA szoftver-alapú SIP telefon egy olyan program, mely felhasználja a számítógép mikrofonját és hangfalait, vagy a csatlakoztatott fejhallgatóját a hívások megtétele és fogadása céljából. Példa SIP telefonokra: Xten (http://www.xten.net) vagy 3CX VOIP Telefon Windowsra.

SIPPY

3CX szoftver alapú telefon

USB VOIP telefonok

Az USB telefon a számítógép USB portjához csatlakozik és a SIP/ VOIP telefonos szoftver segítségével úgy viselkedik, mint egy hagyományos telefon. Alapjában véve nem több egy mikrofonnál és hangszórónál, de mivel a hagyományos telefonhoz hasonló a formája, a felhasználó ösztönösebben tudja kezelni.

t46-small
Egy USB telefon

Hardver-alapú SIP Telefon

A hardver-alapú SIP telefon a hagyományos telefonnal megegyezően néz ki és viselkedik. Mindemellett közvetlenül az adathálóhoz csatlakozik. Ezek a telefonok egy beépített kis hubot tartalmaznak, hogy meg tudják osztani a számítógéppel a hálózati kapcsolatot. Ezért nincs szüksége külön telefonos vezetékre.

snom-small
Hardver-alapú SIP telefon

Használjon analóg telefont ATA adapteren keresztül

Ha a saját telefonját szeretné használni a VOIP helyi telefonközponttal, használhat egy ATA adaptert. Az ATA adapter lehetővé teszi, hogy az Ethernet hálózat dugaszát az adapterbe dugja, majd a telefont az adapterhez kapcsolja. Így a VOIP telefonközpont szoftverje szokásos SIP telefonként érzékeli a régi telefonját.
ATA adapter, mely az analóg telefon VOIP telefonközponthoz való kapcsolását teszi lehetővé

Olvasson az IP PBX telefonközpontokrólelőnyeikről, a VOIP gateway és felhasználási lehetőségeikről.

<